Terug naar overzicht

Secretariaat

Het secretariaat neurochirurgie, campus Virga Jesse, is gelegen op de 6de verdieping afdeling A6. Wanneer u op afspraak komt bij een neurochirurg, dient u zich beneden in te schrijven. Vervolgens mag u plaatsnemen in wachtzaal 650.

Voor het plannen van operaties, afspraken voor pijnbehandelingen, het opvragen van attesten en verslagen alsook voor al uw praktische, niet medisch gerelateerde vragen, kan u terecht op het secretariaat.

Wij zijn elke werkdag geopend  van 8.30u - 16.30u.
U kan ons telefonisch bereiken op volgende nummer: 011/30.90.70                           

E-mail: secretariaat.neurochirurgie@jessazh.be

In het St.Trudo Ziekenhuis is het secretariaat neurochirurgie gelegen op het gelijkvloers in de E-blok (bruine pijlen).  Dorien zal u hier helpen met uw vragen en afspraken. U dient zich aan te melden alvorens in de wachtzaal plaats te nemen.  Inschrijven bij de opname is niet nodig. Dorien is aanwezig in het ziekenhuis op maandagnamiddag om de 14 dagen, op woensdagvoormiddag en vrijdag. Je kan haar wel altijd telefonisch bereiken op 011/69.95.15.

In het St.Franciskusziekenhuis bevindt de raadpleging en het secretariaat zich op het gelijkvloers van de raadplegingsblok (blok F).  Wanneer u op de raadpleging komt, moet u zich eerst inschrijven aan de inschrijvingsloketten in de inkomhal.  Nadien kan u plaatsnemen in wachtzaal 2.  Kelly en Dorien helpen u hier verder en zijn telefonisch bereikbaar op 011/71.58.92.